Masaj somatic Ploiesti

Masajul de relaxare este cel mai preferat in zilele noastre deoarece la tot pasul intalnim persoane obosite, stresate, extenuate, agitate. Viata agitata din zilele noastre ne face sa nu mai avem timp pentru suficienta destindere, recreere si odihna. Relaxarea este modalitatea de a lasa corpul sa se destinda. Masajul de relaxare prin manevrele lui lente poate decontracta musculatura, detensiona nervii si destinde creierul.

masaj relaxare ploiesti

Ritmul lent, manevrele superficiale si o atmosfera placuta te fac sa iti abandonezi corpul si mintea sa te lasi purtat de o melodie bine aleasa pe alte taramuri, in alte sfere mai inalte. Dupa o sedinta de masaj relaxant ai senzatia ca ai dormit o noapte intreaga, esti destins, uiti de oboseala, corpul nu mai este asa greu, iti regasesti forta de a merge mai departe.

Este nevoie de cateva conditii obligatorii: Crearea unui cadru placut relaxant cu un ambient potrivit, muzica de relaxare, o mireasma placuta realizata cu ajutorul aromoterapiei si o lumina discreta. Manevrele de masaj trebuiesc alese cu grija, combinate cu maiestrie, executate intr-un ritm mai lent dar destul de profund, evitind manevrele dure si zgomotoase.

Masajul de relaxare este adaptat fiecarei persoane in functie de cat de stresata, obosita este. Un punct esential al acestui masaj este observarea permanenta a fizionomiei fetei care trebuie sa se destinda din ce in ce mai mult si sesizarea zonelor tensionate sau incordate pentru a insista in aceste zone dar fara a brusca sau deranja pe cel masat.