Masaj slabit Ploiesti

Excesul ponderal nu are numai un aspect neplacut si inestetic dar are si repercusiuni nefaste asupra întregului organism. Acest exces este dat de un surplus de strat adipos care nu se limiteaza la depunerea în tesutul subcutanat ci si pe unele organe si vase de sânge. Acest exces se raspândeste aproape uniform pe tot corpul dar dupa conformatia si predispozitia fiecaruia poate lua forme diferite asezându-se preponderent pe abdomen, fese, coapse si uneori pe brate.

masaj slabit ploiesti

Acest exces ponderal îl poate avea orice persoana indiferent de sex sau vârsta si se instaleaza la gurmanzi, sedentari, la cei ce manânca incorect sau într-un ritm prea rapid. Excesul ponderal se poate preveni prin masajele de slabit dar mult mai greu daca acest exces este deja de mult instalat. Masajul de slabit are în vedere în acest caz efectuarea si combinarea unor manevre ale masajului suedez având efect general de slabire.

Telul este influentarea metabolismului celular si a sistemului glandular, într-un consum accelerat de calorii în scopul scaderi în greutate. De aceea, manevrele de masaj alterneaza, de la manevre profunde la cele superficiale, de la cele rapide la cele cu efect relaxant, viteza este sustinuta, marirea consumului de calorii se realizeaza cu miscari active, pasive si active cu rezistenta.

Masajul de slabit isi propune:

  • o imbunatatire a circulatiei sângelui pentru o mai buna hranire a organismului
  • o activare a sistemului venos în scopul eliminarii mai rapide a reziduurilor de ardere de la nivelul fiecarei celule
  • o imbunatatire a circulatiei limfatice pentru a produce o drenare sustinuta

Efectele acestui tip de masaj sunt imbunatatite de cremele si uleiurile folosite, de dieta si regim un regim alimentar adecvat. Frecventa si numarul de sedinte se stabilesc în functie de excesul ponderal al persoanei careia i se adreseaza.